У період введення на усій території України карантину, спрямованого на запобігання поширенню коронавірусу COVID-19, час роботи редакції залишився без змін (Пн-Пт 9:00-18:00).

Оголошується набір наукових статей
до Збірника наукових праць Національного університету кораблебудування імені адмірала Макарова № 2, 2020. (Категорія "Б")

В разі виявлення невідповідності поданої роботи пунктам цих вимог редакція повертатиме авторам матеріали на доопрацювання.

Статті приймаються українською, російською та англійською мовами.

Для опублікування статті у Збірнику наукових праць Національного університету кораблебудування імені адмірала Макарова № 2, 2020 необхідно не пізніше 12 червня 2020 року заповнити електронну довідку про автора та надіслати електронною поштою до редакції журналу This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. наступні матеріали:

- статтю, оформлену згідно вимог;

- квитанцію про сплату публікаційного внеску.

Усі статті, що надходять до редакції проходять рецензування та перевіряються на плагіат. Після проходження рецензування автору надаються реквізити для сплати публікаційного внеску.

Авторські примірники будуть відправлені 29 серпня 2020 року.

Тематичні рубрики

Суднобудування

Матеріалознавство

Прикладна механіка

Енергетичне машинобудування

Теплоенергетика

Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка

Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології

Економіка

Менеджмент

Технології навколишнього середовища

Транспортне право

Історія суднобудування

Публікаційний внесок

Розмір внеску за публікацію статті становить 800 грн за 12 сторінок. Якщо обсяг статті перевищує цю кількість, то кожна наступна сторінка сплачується додатково у розмірі 40 грн. Література та анотації також входять до загальної кількості сторінок публікації, що оплачується.

Редакція журналу здійснює рецензування статей та перевірку на наявність плагіату, після чого автори отримують реквізити для оплати публікаційного внеску.